İnegölspor’da Güç dönemi sona eriyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’da Kulüp Başkanı Eşref Güç, yarın yapılacak olağan genel kurul toplantısında başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

İnegölspor’da Güç dönemi sona eriyor

İki dönemdir başkanlık görevini sürdüren Eşref Güç yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon maalesef bir golle PTT 1. Lig’e çıkamadık. Maddi sıkıntımız hiç olmadı. Tabi bunun içinde onursal başkanımızda var, onun verdiği destekte var, İnegöl halkı var, İnegöl taraftarı var. Verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik. Bu yıl da son hafta Eyüp maçında bir golle maalesef play-off’u kaçırdık. Şimdi bir kongre heyecanı yaşıyoruz. 24 Mayıs’ta inşallah kongremiz var. Gönül isterdi ki; bu kongrede bir kaç liste daha çıksın. Maalesef şu anda bir liste gözüküyor. Aday olmama kararımı geç bıraktığım için İnegöl halkından özür diliyorum. Benden sonra İnegölspor’a hizmet edecek arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X