İnegölspor’da harekat zamanı

Yeni sezonda farklı ve güçlü bir kadro kurmak isteyen bordo beyazlılarda dış transfer çalışmaları yarın start alacak.

İnegölspor’da harekat zamanı

SADULLAH ORGAN

 

Spor Toto 2. Lig’de grubu bugün belli olacak İnegölspor’da transfer çalışmaları ise yarın başlayacak. 

Bordo beyazlı takımın Eşref Güç başkanlığındaki transfer komitesi, Teknik Direktör Serhat Güller’in raporları doğrultusunda ilk olarak iç transferde 15 futbolcu ile yeniden anlaşmıştı. Yarın dış transfere geçecek İnegölspor’un listesinde bulunan 18 oyuncudan en az 10 isimle kadrosunu güçlendirmesi bekleniyor.

Ali ayıp etti!

Yarın başlayacak transfer öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, ‘Hocamızın raporları doğrultusunda şu anda elimizde 18 kişilik bir liste var. Takıma katkı yapacağını düşündüğümüz nokta transfer olarak en az 10 sporcuyu kadromuza katmak istiyoruz. 1 kaleci, 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 orta saha, 2 forvet arkası ve 2 forvet oyuncu şeklinde bir planlama yaptık’ dedi. Döngel son olarak ise PTT 1. Lig’e transfer olmazsa takımda kalacağını söyleyen ancak Bandırmaspor’a imza atan kaleci Ali Türkan’a tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X