İnegölspor’da keyifler yerinde

Bordo beyazlıların teknik direktörü Şaban Yıldırım, “Daha iyi çıkışlar yapmak için çalışmaya devam etmemiz gerekiyor ama ben oyuncularımın ortaya koymuş olduğu mücadele, taktik ve dikkat açısından çok memnunum.” dedi.

İnegölspor’da keyifler yerinde

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta sahasında Ankaraspor’u 3-1 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlayan İnegölspor’da alınan net galibiyetin sevinci yaşanıyor. 27 puanla 12. sırada yer alan ve play-off hattıyla olan farkı 9’a indiren bordo beyazlı ekipte Teknik Direktör Şaban Yıldırım, maç sonrasında yaptığı açıklamada organize bir takım görüntüsü verdiklerini, iyi oyun ve galibiyetten dolayı memnun olduğunu belirtti.

İNŞALLAH ARKASI GELİR

Galibiyetlerin devamı için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Şaban Yıldırım, “Çok mutluyuz. Gerçekten çok iyi bir takıma karşı bir galibiyet almış oldu takımımız. İyi mücadele ettiler. İyi organize oldular. Orta sahada ve defansta organizeydik. Daha iyi çıkışlar yapmak için çalışmaya devam etmemiz gerekiyor ama ben oyuncularımın koymuş olduğu mücadele, taktik ve dikkat açısından çok memnunum. İnşallah arkası gelir. Çalışmalarımız sürecek.” dedi.

Başkan Ademoğlu sonuçtan memnun

İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Ankaraspor karşısında takımın mücadelesinden ve alınan sonuçtan memnun olduğunu söyledi. Bu maçı unutup 1461 Trabzon FK ile oynayacakları maça odaklanacaklarını aktaran Ademoğlu şunları söyledi: “Güzel bir sonuç oldu, mutluyuz. Yendiğimiz zaman keyifli oluyor. Soğuk havada resmen içimiz ısındı. Ben teknik ekibi, futbolcu kardeşlerimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Zor bir maç olacağını bekliyorduk ama güzel bir sonuçla kolay maça çevirdik. Takım güzel mücadele etti. Mücadelenin sonucunu da aldık. Bu haftayı unutup haftaya bakacağız. 1461 Trabzon maçı ile güzel bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Hocamız ve ekibi gerçekten çok kaliteli. Biz bir aileyiz aslında. Oyuncularımız da müdahil oluyor. Oyuncularımız hocanın istediklerini sahaya yansıttıkları zaman daha güzel skorlar alacağımıza inanıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X