İnegölspor’da saldırı krizi

Gümüşhanespor yenilgisi sonrası tesislere saldıran taraftarlara Başkan Timur Erezsarı, ‘Bunu yapanlar kanunlar önünde gerekli hesabı verecek’ dedi.

İnegölspor’da saldırı krizi

PTT 1. Lig’e çıkmak isteyen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi İnegölspor’da kaybedilen Gümüşhanespor maçı sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. Bazı taraftarlar, kulüp tesislerine saldırdı. Konuyla ilgili konuşan Başkan Timur Erezsarı, ‘Kulüp tesislerimize kendini İnegölspor taraftarı zanneden, fakat İnegölspor’la uzaktan, yakından hiç bir alakası olmayan, kendini bilmez 3-5 kişi saldırmıştır. Tesis camlarını kırmışlar ve çeşitli tehditlerde bulunmuşlardır. Yenmek, yenilmek bu sporun doğasında vardır. Bunu yapanların kanunlar önünde gerekli hesapları vereceğinden şüphemiz yoktur. Adaletimize güvenimiz tamdır’ dedi.

GÜMÜŞHANE MAÇINDA HAKEM BİZİ YAKTI

Teknik Direktör Osman Özdemir’in cezası sebebiyle Gümüşhanespor maçında takımın başında çıkan yardımcı antrenör Eyüp Taş da karşılaşmanın hakemine yüklendi. Taş, ‘İlk devre boyunca rakibe oranla daha iyi oynadık. O arada kaçırdığımız 1-2 tane gol pozisyonumuz daha vardı. Bence maça hakem damgasını vurdu. Bizim stoper Bilal’i atınca da 10 kişi kaldık. Hakem olmadık yerlerde hep bize çaldı. Olacak yerlerde hep onlara çaldı. Bence bu maçın neticesini hakem ilan etti. Takım kaptanımız Kamel’e olsun, sahanın içerisinde olsun bir hakem oyuncuya -ulan- diye bahseder mi? -Hakemler hakkında konuşmak istemem ama bizi yaktı’ diye konuştu.

İnegölspor ayrıca dünkü yaptığı çalışmaya Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78. yılı nedeniyle Türk Bayrağı açarak ve saygı duruşunda bulunduktan sonra başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X