İnegölspor’da yüzler gülüyor

Teknik Direktör Murat Yoldaş, Kastamonu deplasmanında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İnegölspor’da yüzler gülüyor

Kastamonuspor 1966’yı Okan Deniz ve Emirhan Aydoğan’ın iki golüyle 3-1 mağlup eden İnegölspor’da keyifler yerinde. Teknik Direktör Murat Yoldaş, zor bir deplasmandan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Özellikle oyun olarak istediğimiz şeyleri yapar duruma geldik. O açıdan çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Oyun anlamında çok iyi işler yaptılar. Her hafta daha iyiye giden oyun anlayışımız var. Bunu 3 puanla taçlandırmak çokta güzel oldu.”

BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK

“Oyun anlamında baktığımızda gerçekten zor mücadele oldu. Kalabalık savunma ile rakibi karşılayıp kazandığımız toplarla hücum bölgesine ani ataklarla çıkma girişimimiz vardı. Nitekim ilk golü de böyle bulduk. İlk devrenin bitimine doğru da Emirhan’la 2-0 yapınca daha da rahatladık. Rakibin ikinci devrenin ilk 15 dakikasında baskısı vardı. Çocuklarımızın kararlı ve inançlı mücadelesi maçın bitiş düdüğüne kadar sürdü. 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyum. Yukarılara doğru bir adım daha yaklaştık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X