İnegölspor’dan 12. adama çağrı!

Ergün Hoca, ‘Bir seri yakaladık. 2’de 2 yaptık. 3’te 3 yapıp, puanımızı 41’e çıkarmak istiyoruz. O yüzden Sarıyer engelini geçmeliyiz’ dedi.

İnegölspor’dan 12. adama çağrı!

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 2.Lig Kırmızı Grup’taki rakipleri Sarıyer’i de geçerek ligde 3’te 3 yapmak istediklerini söyledi.

Sarıyer karşısında saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini belirten Ergün Hoca, ‘Kazanmak istiyoruz. Ondan sonra iyice rahatlayıp, ligdeki konumumuzu ve yerimizi belirlemek olacak amacımız. Sarıyer ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Onlarda şampiyonluk parolasıyla yola başladılar ama işler istedikleri gibi gitmedi. Umarım hafta sonu güzel bir maç olur ama kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz. Çünkü bir seri yakaladık. 2’de 2 yaptık. 3’te 3 yapıp, puanımızı 41’e yükseltmek istiyoruz’ diye konuştu. 

Tokat maçı çok güzeldi

Oyuncularının çok formda olduğunu ifade eden Penbe, ‘Çocuklar formda, iyi oynuyorlar. Oynadıkları oyundan zevk alıyorlar. Daha önce iyi futbolumuzu neticeye yansıtamıyorduk şimdi skora da yansıtıyoruz. Dediğim gibi Sarıyer maçını kazanıp, iyice rahatlamak istiyoruz. Taraftar son Tokat maçında çok güzeldi. Yine onları maçımıza bekliyoruz. Havanın güzelliği, seyircinin stadı doldurması, stadın güzelliği oyuncularıma artı bir motive olacaktır. Taraftarın tribündeki coşkusu, takıma destekleri, takımın coşkusu açısından, maçı istemeleri açısından önemli. Onların desteği olmadan olmuyor. Biliyorsunuz bizim 12. adamımız onlar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X