İnegölspor’dan 3 bomba birden

PTT 1. Lig’e çıkmak isteyen Bursa ekibi transferde hız kesmiyor. Bordo beyazlılar kadrosunu Oğuz Kocabal, Şener Özcan ve Berkay Günay ile güçlendirirken, kulübün iftarında konuşan Başkan Timur Erezsarı, ‘forvet ve sol açık alacağız’ dedi.

İnegölspor’dan 3 bomba birden

Spor Toto 2. Lig’de şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkmak isteyen İnegölspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo beyazlılar dün Bandırmaspor’dan orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal, Keçiörengücü’den kaleci Şener Özcan ve Sarıyerspor’dan sol bek Berkay Günay ile anlaşma sağladı. İnegölspor’un kulüp tesislerinde düzenlenen törenle 3 futbolcu da 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2 TRANSFER DAHA

İnegölspor’un eski başkanları, yöneticileri ve futbolcuları mevcut yönetimin düzenlediği iftarda bir araya geldi. Orhan-1 İnegöl köftecisinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Timur Erezsarı, ‘İnegölspor’un tüm İnegöllülere ihtiyacı var. Bizde camiayı bir araya getirmek için uğraşıyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Artık bir forvet ve bir sol açık alarak transferi kapatacağız’ dedi. Teknik Direktör Osman Özdemir ise, ‘Aldığımız oyuncular aynı performanslarını gösterirse ligde çok rahat ederiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X