İnegölspor’dan ‘3’ takviye

Bordo beyazlılar, Galatasaray’dan Volkan Pala ve Kasımpaşa’dan Hamit Yıldırım’ı kiralık olarak kadrosuna katarken, altyapı ürünü Gökhan Kurumuş’u da profesyonel yaptı.

İnegölspor’dan ‘3’ takviye

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off’a kalmak isteyen İnegölspor’da dün daha önceden anlaşmaya varılan oyuncularla sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde yapılan törende Galatasaray’dan forvet Volkan Pala ve Kasımpaşa’dan ön libero Hamit Yıldırım ile yarım sezonluk kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ayrıca İnegölspor’un altyapısından yetişen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Kurumuş da profesyonelliğe geçen imzayı attı.

HEDEF PLAY-OFF

İmza töreninde konuşan yeni transferlerden Volkan Pala, ‘İnegölspor biraz beklentilerin arkasında kalmış. İkinci yarı elimizden geldiğince iyi mücadele edip, hedeflerimizi gerçekleştireceğiz’ derken Hamit Yıldırım da ‘İnşallah play-off’a da kalırız ve sezonu güzel bir şekilde bitiririz’ dedi. 

Profesyonelliğe adım atan Gökhan Kurumuş ise, ‘2004 yılında başladığım futbola 2017 yılında profesyonel imza atmış bulunmaktayım.   Benimde takıma katkım olması için çalışmam gerekiyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X