İnegölspor’dan bir transfer daha

Bordo beyazlılar, Keçiörengücü’nden orta saha oyuncusu Hasan Küçcük ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak 4. transferini gerçekleştirdi.

İnegölspor’dan bir transfer daha

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor, Keçiörengücü’den ön libero Hasan Küçcük’ü transfer etti. Daha önce kadrosunu Recep Yılmaz, Lider Koç ve Emre Okur ile güçlendiren bordo beyazlılar, 2 yıllık sözleşme imzaladığı Hasan ile birlikte 4. transferini gerçekleştirmiş oldu. Futbola Etimesgut Şekerspor’un altyapısında başlayan 27 yaşındaki ön libero Hasan Küçcük, sırasıyla Tavşanlı Linyitspor, Türk Telekom, Hatayspor, Göztepe ve Keçiörengücü’de forma giydi.

HEDEF PTT 1. LİG

İmza töreninde konuşan İnegölspor’un yeni transferi Hasan Küçcük, ‘Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. İnşallah 2 yıllık sözleşme süreci içerisinde İnegölspor’u ilk etapta PTT 1. Lig’e taşımak için elimden geleni yapacağım. İnegölspor’un bu ligdeki potansiyelini, bu liglerde uzun süredir oynayan bir futbolcu olduğum için son derece iyi biliyorum. Buraya gelmeme vesile olan yöneticilere ve İsmail Güldüren’e teşekkür ederim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X