İnegölspor’dan çifte imza

Sportif Direktör İsmail Güldüren ile kaptan Kemal Hastürk birer yıllık mukavele imzaladı.

İnegölspor’dan çifte imza

Spor Toto 2. Lig’de play-off biletini son maçta kaçıran  İnegölspor olağan genel kurulun ardırdan transferde ilk imzaları dün attırdı. 

Geçtiğimiz yıllarda İnegölspor’da teknik menajer ve teknik direktör olarak görev yapan İsmail Güldüren ile takım kaptanı Kemal düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imzayı attılar. İsmail Güldüren önümüzdeki sezon İnegölspor’da Sportif Direktör olarak görev yapacak.

İSKELET BOZULMAYACAK

İmza töreninde konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, “İlk olarak İsmail Güldüren ile sportif direktör olarak anlaştık. Kendisi uzun yıllar İnegölspor’da görev yaptı. Kendisiyle anlaştığımız için mutluyuz” dedi. 

İsmail Güldüren ise, “İnegöl’ün yetiştirdiği ve İnegölspor’u sahiplenen bir futbol adamı olarak yeniden kendi kulübüme geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu yıl istediğimiz hedeflere ulaşacağız. İyi bir takım kurup üst lige çıkmak istiyoruz. İskelet kadromuzu koruyup önümüzdeki sezon sıkıntı yaşamak istemiyoruz” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X