Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

İnegölsporlu futbolculardan 3 puan sözü

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu İnegöl’de oynanacak Tokatspor maçı öncesi İnegölsporlu futbolcularla bir araya geldi. Futbolcular Tokat maçı için 3 puan sözü verdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Spor Toto 2. Lig Kırmızı

Sezonun en kritik haftalarına girilen günlerde yaşanan talihsiz puan kayıpları sonrası yaşanan moral bozukluğunun atılması amacıyla Yenice göletinde yönetici ve teknik heyetinde katılımıyla bir araya gelen İnegölsporlu futbolculara, Belediye Başkanı Alinur Aktaş da eşlik etti. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve AK Partili yöneticilerin de hazır bulunduğu buluşmada futbolcular Tokat maçı için 3 puan sözü verdi.

“Bu şehir sizlere güveniyor”

Hafta sonu İnegöl’de kritik bir müsabaka oynayacak olan bordo-beyazlılara bu karşılaşma öncesi moral depolayan Aktaş, Tokat maçının önemine dikkat çekti. İnegölspor’da takımda rakibini mağlup edecek kalite ve inancın olduğuna dikkat çeken Aktaş, “Hafta sonu İnegöl’de zor ve kritik bir maç var. Tokatspor karşısında galibiyetten başka bir şansımız yok. Biz de bu şehir de sizlere inanıyor. Elinizden gelenin daha fazlasını yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah 90 dakikanın sonunda hedeflediğimiz 3 puana erişeceğiz” dedi.

Başkan Aktaş futbolcularla sohbet ederek morallerini yükseltmek adına yakın ilgi ve alaka gösterdi.