İnegölspor’un gücü yetmedi: 2-3

Temsilcimiz, ilk 30 dakikada yediği gollerle Afjet Afyonspor’a mağlup oldu… Bordo beyazlılar, Yasin (2) ve Oltan’ın golleriyle devreyi 3-0 geride tamamladı. İkinci yarı silkelenen İnegölspor’a beraberlik için 70. dakikada Ahmet Hakan ve 78. dakikada Oka

İnegölspor’un gücü yetmedi: 2-3

ERKAN SAĞLIK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta üst sıraları hedefleyen İnegölspor, ligin güçlü takımlarından Afjet Afyonspor’a 3-2 mağlup oldu. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanamayan bordo beyazlılar, maça kötü başladı. 4. dakikada Anıl’ın kaptırdığı topta Yasin, Afjet Afyonspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra toparlanamayan İnegölspor, 10. dakikada bu kez Oltan’ın golüne engel olamadı: 2-0. Rakip sahaya gitmekte zorlanan bordo beyazlılar, 28. dakikada Yasin’in golüyle bir anda 3-0 geriye düştü.

İKİNCİ YARI AÇILDIK…

Bu golden sonra Afjet Afyonspor kalesine yüklenmeye çalışan İnegölspor, Okan ve Barış’ın cılız şutlarıyla gol arasa da bunda başarılı olamadı ve devre 3-0 Afyonspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının başında biraz olsun kıpırdanan bordo beyazlılar, Ahmet Hakan ile net pozisyonlardan yararlanamadı. 70. dakikada Barış Üstün’ün kullandığı serbest atışta Ahmet Hakan topu kafayla ağlara gönderdi. 3-1. 77. dakikada Emirhan’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Okan gole çevirdi: 3-2. Kalan sürede rakip kaleye yüklenen bordo beyazlılar bir türlü golü bulamadı ve maçı 3-2 kaybetti.

STAT: İnegöl

HAKEMLER: Ali Karatutlu (**) Musa Murat Emre (**) Mustafa Onur Özgenç (**)

GOLLER: Dk. Dk.70 Ahmet Hakan Şahin, Dk. 77 Okan Deniz (Penaltı) (İnegölspor) Dk. Dk.4-28 Yasin  Yener, Dk.10  Oltan Karakullukçu (Afjet Afyonspor)

SARI KARTLAR: Enes Bayır, İsa Akgöl (İnegölspor) Tuğay Adamcıl, Murathan Buruş (Afjet Afyonspor)

İNEGÖLSPOR: Şener Özcan (**) İsa Akgöl (**) Bilal Özdemir (**) Okan Deniz 

(**) Anıl Şahin (*) Emrah Dağ (**) (Dk.62 Uğur Parlak **) Enes Ata (**) Ali Sakal (**) (Dk.46 Emirhan Aydoğan **) Enes Bayır (**) Barış Sinan Üstün (**) Cihan Yeşilırmak (*) (Dk.46 Ahmet Hakan Şahin **)

AFJET AFYONSPOR: Bekir  Demircan (**) Türker Toptaş (**) Yasin Yener (***) (Dk.84 Emre Pehlivan), Samet Cantürk (**) Nazmi  Candoğan (**) Ali Kılıç (***) İsmet Benli (**)  Aykut Uluç (**) (Dk.67 Tuğay Adamcıl *) Oltan Karakullukçu (***) Murathan Buruş (**) (Dk.79 Ömer Yanık *) Erdi Zengin (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X