İnegölspor’un hedefi belli

İnegölspor, sahasında Sarıyer’i yenerek Play-Off iddiasını devam ettirdi. Teknik direktör Yoldaş, bu yarışı sonuna kadar götüreceklerini belirtirken, kulüp başkanı Kanar da yollarına devam ettiklerini kaydetti.

İnegölspor’un hedefi belli

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren İnegölspor, 25. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Sarıyer’i 1-0 yendi. Bu sonucun ardından puanını 43’e çıkaran Bursa temsilcisi, 5. sıradaki yerini de korudu.

Teknik Direktör Murat Yoldaş, her oyuncunun kendileri için önemli olduğunu ancak sisteme dayalı bir oyun anlayışlarının olduğunu belirterek, “Onun mücadelesi vardı sahada. O çok büyük bir faktör. Oynayan arkadaşlarımızda çok büyük mücadele verdi. Bu şartlarda tabiî ki stresli maçlar oynuyoruz. Yine aynı şekilde zor haftalar bitmeyecek ama zoru seviyoruz. Bunu hep söyledik. İnşallah bu yarışı sonuna kadar götüreceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum onların. Ayrıca maçta bir an olsun desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN KANAR: YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
Galibiyet için taraftara teşekkür eden Başkan Münür Kanar da, “Bizi 90 dakika desteklediler. Malum Urfa maçında 3 tane cezalı topçumuz vardı. Sağ olsun yerine girenlerde ellerinden geleni yaptılar. Onları tebrik ediyorum. Teknik heyeti tebrik ediyorum. Bu galibiyeti de değerli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zeki Şahin ve işadamlarına armağan ediyorum. Ben daha öncede söyledim. Yolumuza devam ediyoruz ama bizim sıkıntımızı biliyorsunuz” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Serkan Taşdemir de, “Çok mutluyuz,1-0 yendik. Netice itibariyle 3 puan bizim için çok önemliydi. Bu maç 6 puanlık bir maçtı. Yendiğimiz için çok mutluyuz. Taraftar yönetim kenetlenmiş vaziyette. Herkesin İnegölspor’a sahip çıkması gerektiğini düşünüyor ve söylüyorum” ifadelerini kullandı.

(DHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X