İnegölspor’un keyfi yerine geldi

Kastamonuspor 1966 galibiyetiyle 3 puan özlemini dindiren bordo beyazlılar artık kayıp yaşamak istemiyor.

İnegölspor’un keyfi yerine geldi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen bir türlü istikrarı sağlayamayan İnegölspor’da 2-1’lik Kastamonuspor 1966 galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Osman Özdemir, “Son 3 haftadır bir beraberlik serisi vardı. Onu bozduk. Kastamonuspor’u tebrik ediyorum. İyi futbol oynamaya çalıştılar, oyunu çirkinleştirmediler. Gümüşhane ile de zor bir maç oynayacağız. Ligin lideri. İyi futbol oynuyor, yenilmezlik unvanlarını devam ettiriyorlar. İnşallah o maçı da başarıyla atlatırız” diye konuştu.

ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren ise, “Kendi sahamızdaki 2 maçı da kazanıp hedefimiz doğrultusunda çıkış yakalamak istiyoruz. Biz Türkiye’nin her yerinde maçlara gidiyoruz. Türkiye’de en son sahadan atılacak kişi Osman Özdemir’dir. Kendi hocamız diye söylemiyoruz. Kişiliği, efendiliğiyle. Yani hiç bir şey söylemeden oyundan atıldı. Tabiî ki bu olmaması gerekiyor. Bu yola baş koyduk. İnşallah hocamıza en düşük cezayı verirler. Çünkü biz hocamızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla, basınımızla hep beraber bu yolda olmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X