İnegölspor’un rotası play-off

Başkan Eşref Güç, ‘Beklemediğimiz puan kayıplarından sonra artık PTT 1. Lig’e çıkma hedefimizi play-off’tan gerçekleştirmek istiyoruz’ dedi.

İnegölspor’un rotası play-off

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’a şampiyonluk parolasıyla giren ve son 2 haftaya kadar potada bulunan İnegölspor’da alınan Kırklarelispor ve Nazilli Belediyespor mağlubiyetleriyle işler karıştı. Bordo beyazlı kulübün Başkanı Eşref Güç, alınan yenilgilerin hedefleri değiştirdiğini belirterek, ‘Beklemediğimiz yenilgilerden sonra Bandırmaspor ile aramızdaki fark 9 puan oldu. Artık PTT 1. Lig’e çıkma hedefimizi play-off’tan gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Devam etmeliyiz!

Teknik Direktör Şaban Yıldırım da mağlubiyetrlerden dolayı üzgün olduklarını ve önlerine bakmaları gerektiğini ifade ederek, ‘Takımdaki bu düşüşün getirdiği olumsuzluğun skorlara yansıması belirlediğimiz hedefe doğru gitmemizi engelleyecek. Ama devam edeceğiz ve devam da etmemiz gerekiyor. Şampiyonluk şansımızın matematiksel olarak bitmeden pes etmeyeceğiz. Ancak yine de hüsrana uğramamak için play-off’a da kendimizi hazırlayacağız” diye konuştu.

Almanya’dan anlamlı destek!

İnegölspor yönetimi tarafından başlatılan ‘Formanı al, takımına destek ol’ kampanyasına Almanya’da yaşayan İnegöllü iş adamından örnek destek geldi. Gummesbach şehrinde yaşayan İnegölspor sevdalısı iş adamı Yusuf Malçok, İnegöl Belediye Başkanı ve aynı zamanda İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş’ı arayarak 1000 Euro para yatırdığını ve bu para karşılığı forma alınarak çocuklara dağıtılmasını talep etti. Taraftarlığını benimsetmek üzere bu kampanyaya destek olduğunu kaydeden Malçok, şampiyonluk yolunda İnegölspor’a başarı dileklerini de iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X