İnegöl’ü hayata döndürdü!

Teknik Direktör Ergün Penbe yönetiminde ilk maçında Tuzla’yı devirip 9 hafta sonra galibiyetle tanışan bordo beyazlılar play-off’u zorlamaya kararlı.

İnegöl’ü hayata döndürdü!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yeni teknik patronu Ergün Penbe yönetiminde çıktığı ilk maçta sahasında ağırladığı Tuzlaspor’u Raif Demir’in tek golüyle 1-0 mağlup ederek 9 hafta sonra galibiyetle tanışan İnegölspor üzerindeki kara bulutları dağıttı. Yeniden play-off hedefine kilitlenen bordo beyazlı ekipte Teknik Direktör Ergün Penbe yaptığı değerlendirmede, “Uzun yıllardır futboldan uzak kalmıştım. Bu heyecanı yaşamayı özlemişim. Biz sadece oyuncularımıza taktik verdik, geri kalan onlarındı. Söylediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

3 MAÇTA 9 PUAN

Bugünden itibaren Ankaragücü deplasman maçına odaklanacaklarını belirten Ergün Penbe, “Sakat ve cezalı oyuncularımız var. İyi çalışarak Ankaragücü deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Biz önümüzdeki 3 maç için 7 ya da 9 puan hedefi koyduk. İlk maçı atlattık, önümüzde 2 maçımız kaldı” diye konuştu. Penbe, başka transfer düşünmediğini belirterek şöyle konuştu: “Geldiğimde oyuncularıma bu işten para kazandıklarını ve iyi takım olduklarını söyledim. ‘Transfere vereceğimiz parayı sizlere verelim, beni mahcup etmeyin, transfer yapmaya mecbur etmeyin’ dedim. Bir buçuk yıllık anlaşmam var. Yönetimle anlaşırsak önümüzdeki yıl için transfer yapmayı düşünüyoruz.”

AKTAŞ’TAN TAM DESTEK

İnegölspor’un yeni Teknik Direktörü Ergün Penbe, bordo beyazlı kulüpte göreve başlamasının ardından dün Belediye Başkanı ve aynı zamanda İnegölspor Onursal Başkanı olan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, Yönetim Kurulu Üyesi Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt ve kulüp müdürü Yavuz Memiş’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aktaş, Ergün Penbe ve İnegölspor birlikteliğinde başarının kaçınılmaz olacağına inandıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X