İnegöl’ü heyecan bastı!

Perşembe günü sahasında oynayacağı Hatayspor karşısında avantajlı bir skor elde etmek isteyen bordo beyazlılarda Başkan Eşref Güç, ‘PTT 1. Lig’e yükselmek istiyoruz’ dedi.

İnegöl’ü heyecan bastı!

SADULLAH ORGAN

 

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta normal sezonu 58 puanla 4. sırada tamamlayan İnegölspor’da gözler perşembe günü oynanacak Play-off ilk maçına çevrildi. Hatayspor ile sahasında karşılaşacak bordo beyazlı takımda tek hedef avantajlı skoru elde etmek ve PTT 1. Lig yolunda yara almamak. 

İnegölspor, sahasında alacağı iyi skorla birlikte 11 Mayıs Pazartesi günü Hatay’da oynanacak rövanşın ardından rakibini saf dışı bırakmaya çalışacak.

1. Lig’i istiyoruz

Zorlu bir yolun ardından adını Play-off’lara yazdırmayı başaran İnegölspor’da Başkan Eşref Güç, ‘Hatayspor maçı öncesi Düzyurtspor’u yenerek moral kazandık. Artık hedefimiz olan PTT 1. Lig’e çıkma hedefimizi Play-off’larla gerçekleştirmeye çalışacağız. Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir aramızda olmayan Mustafa Vargel ve Raif Demir’in de geri dönmesi bizi çok mutlu etti. Böylelikle artık kadro olarakta daha iyi bir konumdayız. PTT 1. Lig’e çıkan takım kesinlikle biz olmalıyız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X