İnegöl’ü MODEF EXPO heyecanı sardı

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan penceresi olan MODEF EXPO, salı günü düzenlenecek törenle yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açacak.

İnegöl’ü MODEF EXPO heyecanı sardı

SADULLAH ORGAN

 

İnegöl Belediyesinin hisselerini İMOS’a devretmesinin ardından yenilenen MODEF Yönetimi, ilk organizasyonunu 3-7 Kasım 2015 tarihleri arasında izlenime açılacak olan MODEF EXPO 2015 ile yapacak. MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, tüm ilçe ve ülke halkını 34. kez kapılarını açacak organizasyona davet etti. ”Fuar 28 bin 100 metrekarelik alanda 164 firmanın katılımı ile yapılacak. 17 şirket de yan sanayi ürünlerini sergileyecek. 2 milyon 200 bin TL tanıtım bütçesi ayırdık” dedi. 50 ülkeden fuara alım heyeti getireceklerini kaydeden Uğurdağ, yurtdışından gelecek ziyaretçi sayısının 5 bini bulmasını beklediklerini vurguladı. MODEF’in İnegöl için bir bayram olduğunun altını çizen Uğurdağ, mobilya sektörünün kalbinin 3-7 Kasım tarihlerinde İnegöl’de atacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X