İnegöl’ü sarsan sır cinayet

Antalya’daki evinde boğazı kesilerek öldürülen işadamının katil zanlısı olarak Suriyeli çift gözaltında.

İnegöl’ü sarsan sır cinayet

SADULLAH ORGAN

İnegöl’de orman ürünleri ticareti yapan Enver Dündar (54) bir süre önce Antalya’ya taşınarak iş hayatını burada devam ettirmeye başladı. Evli ve bir çocuk babası olan Dündar’ın Bilecik’te üniversitede okuyan kızının yanında kalan eşi ise zaman zaman Antalya’ya gidiyordu. 

Bu yüzden işadamı Dündar çoğu zaman evde yalnız kalıyordu. 

EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Dündar’dan uzun süre haber alamayan bir arkadaşı, Kepez’deki evine gitti. Kapıyı defalarca çalmasına rağmen cevap alamayınca polisle içeri girildiğinde Dündar’ın cansız bedeniyle karşılaşıldı. Boğazı kesilen ve vücudunun bir çok yerinde bıçak darbeleri olan Dündar’ın korkunç bir cinayete kurban gitmesi İnegöl’ü de sarstı. 

SIR DOLU CİNAYET

Yardımsever kişiliğiyle tanınan Enver Dündar’ın yanında çalışan Suriyeli aileyi yaklaşık bir ay önce kiracı olarak kendi evinin karşısındaki daireye yerleştirdiği ve iş verdiği öğrenildi. 

Polis, sır cinayeti aydınlatmak için uğraş verirken Suriyeli karı-kocayı cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Dündar’ın cenazesi ise Bilecik Pazaryeri’nde toprağa verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X