İnegöl’ü temsil edecekler

Dün Antalya’da başlayan ve 14 Şubat’a kadar gidecek Uluslararası Turkish Open Tekvando Şampiyonası’nda Bursa ekibinden 5 sporcu mücadele edecek.

İnegöl’ü temsil edecekler

İnegöl Belediyespor bünyesinde tekvando branşında önemli başarılara imza atan sporcular Antalya’da dün başlayan ve birçok ülkeden sporcunun boy göstereceği Uluslararası Turkish Open Tekvando Şampiyonası’nda mücadele edecek. 

14 Şubat’a kadar Antalya’da düzenlenecek olan ve 43 ülkeden bin 455 sporcunun katılacağı organizasyona yıldızlar, gençler ve büyüklerde 5 sporcuyla katılan İnegöl Belediyesporlu tekvandocular dereceye girmek için ter dökecek.

İNANCIM TAM

Tekvandonun kalbinin atacağı şampiyonada kendi sıkletlerin de İnegöl ve Bursa’yı temsil edecek olan sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Sporcularımızın şampiyonadan en iyi dereceler ile döneceklerine ve İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Şampiyonada İnegöl Belediyespor’dan yıldızlarda 33 kiloda Ömer Aksöyek ve 41 kiloda Metehan Kızılarslan, gençlerde 45 kiloda Kadir Yıldızhan ve 68 kiloda Burak Eminkaya, büyüklerde ise 46 kiloda Hilal Yıldızhan boy gösterecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X