İnegöl’ün derdi sakatlar

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor’da Antrenör Levent Zoroğlu, yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maçından güzel oyun, iyi sonuç alarak İnegöl’e dönmek istediklerini söyledi.

İnegöl’ün derdi sakatlar

Sakat oyuncuların çokluğundan yakınan Zoroğlu, “5 sakatımız var. Daha önce Bahov ameliyat oldu. Daha ilk top antrenmanına bugün (dün) katıldı. Beşiktaş maçında oynamayacak. 

Pazartesi günü Cansın Hacıbekiroğlu ameliyat olacak. Dünkü antrenmanda pasörümüz Gökhan Çatal sakatlandı. Liberomuz Beytullah Hatipoğlu, orta oyuncumuz İbrahim Ersin Başaran sakat. Yani ‘sakatlarla boğuşuyoruz’ diyebilirim. Tabi bu mazeret değil. Yerine oynayacak oyuncularımız var” ifadelerini kullandı. Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini dile getiren Zoroğlu şunları söyledi: “İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Güzel oyunla puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Üç maçtır iyi oynayıp kaybettiğimiz, talihsiz verdiğimiz puanlar var. İnşallah Beşiktaş maçında güzel oyun, iyi sonuç alarak İnegöl’e dönmek istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X