İnegöl’ün en büyük sorunu çözülecek

İnegöl’ün 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hocaköy İçme Suyu Barajı’nın ihalesi ve yer tesliminin yapılmasının ardından sınra temel atma törenine geldi.

İnegöl’ün en büyük sorunu çözülecek

SADULLAH ORGAN

 

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, içme suyu barajının temelini çok kısa zamanda devletin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile atacaklarını söyledi. Milletvekili Şahin,  ‘İnegöl’ün geleceğini kurtaracak bir proje. Orman ve Su İşleri Bakanımız bu konuda bizi çok destekledi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bakanımız sunmuş olduğumuz daveti programa aldı. Müsait olacağı Nisan veya Mayıs ayı içersinde bir tarihin belirlenmesinin ardından görkemli bir törenle içme suyunun barajının temeli atılacağını söyledi’ diye konuştu.

DEV YATIRIM

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, DSİ tarafından yapılacak olan, 30 milyon metreküplük su tutma kapasitesine sahip olacak ve İnegöl’ün 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak Hocaköy İçme Suyu Barajı’nın ihalesi ve yer tesliminin yapıldığını, ihaleyi üstlenen firma şantiyesini kurduğunu belirtti. Barajın 3 sonra tamamlanacağını ifade eden Şahin, ‘ Devasa bir yatırım. 5 yıl bununla ilgili emek sarf ettik. Şu anda ihalesi yapıldı. 150 milyonluk bir yatırım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X