İnegöl’ün gözü 3 puanda

Ligin ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’na konuk olacak bordo beyazlılar, rakibini yenerek sezona kayıpsız başlamak istiyor.

İnegöl’ün gözü 3 puanda

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta startı pazar günü Tarsus İdmanyurdu deplasmanıyla verecek olan İnegölspor’da çalışmalar sürüyor. Sezonun ilk maçında kayıp yaşamak istemeyen Teknik Direktör Serhat Güller, işi sıkı tutarak antrenmanları yoğun tempoda gerçekleştiriyor. Bordo beyazlılarda hafif bir sakatlığı bulunan Ömürcan’ın dışında eksik ve cezalı isim bulunmuyor. İnegölspor çalışmalarını bugün tamamlayarak yarın sabah Hamit Haraslı kafile başkanlığında İstanbul’dan uçakla Tarsus’a gidecek.

İyi başlamalıyız

Dün yapılan antrenman sonrası OLAY Spor’a konuşan Başkan yardımcısı Hamit Haraslı, ‘Ligin havası bu sezon çok farklı. Biz lige iyi başlayarak 3 puanı hedefliyoruz. Teknik direktörümüz Serhat Güller ve ekibi ile oyuncuların performans olarak sahada istenilenleri verebilmeleri için yoğun bir çaba gösteriyorlar. Bu takımın her birkaç hafta sonra çok daha iyi düzeye gelmesi ile ortaya hem oyun olarak hemde sonuç olarak çok daha iyi işler çıkacağına inanıyorum’ diye konuştu.

PRİMLER BELLİ OLDU!

İnegölspor yönetim kurulu bu sezon uygulayacağı prim sistemini de belirledi. Buna göre bordo beyazlılar iç saha maçlarında galibiyete 1000 TL, beraberliğe ise prim vermeyecek. Deplasman maçlarında ise galibiyete 1500 TL, beraberliğe ise 750 TL prim sistemi uygunalacak. İnegölspor’da ayrıca iç sahada alınacak yenilgilerde ise 1000 TL ceza sistemi geçerli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X