İnegöl’ün gözü Çorum’da

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, zorlu deplasmana da kazanmak için gideceklerini söyledi…

İnegöl’ün gözü Çorum’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı son iki maçı kazanarak gözünü üst sıralara diken İnegölspor, pazar günü deplasmanda Çorum FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, ‘Önümüze bakıyoruz. Her maç çok önemli zaten ve çok ciddi rakiplere karşı oynuyoruz. Çorum da ciddi yatırım yapmış bir takım. Oyunumuzda mümkün mertebe daha iyiyi arıyoruz ve geldiğimiz yerin hemen üstüne çıkmaya çalışıyoruz. Oyun olarak biraz daha üzerine koyarak gitmek istiyoruz” dedi.

DAHA İYİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Çorum deplasmanında geçen haftadan daha iyi bir performans için sahada olacaklarını kaydeden deneyimli teknik adam, “Maçları kazanmmış olmak çok güzel. Çünkü bu bize hem moral hem de zaman kazandıran bir şey. Çorum’da da geçen maçtan daha iyi olmaya çalışacağız. Aynı zamanda da bir lig müsabakası oynuyoruz. Yani puan maçı Bunu unutmadan sahaya çıkacağız. Ersel ve Ogün aramıza dahil oldular. Fakat sakatlıkları tekrar nüksetti. Son durumlarına bakacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X