İnegöl’ün gururları

37 ülkeden 221 sporcunun katıldığı 3. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda dereceye giren Mert Cinci ve Melih Bayraktar Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi.

İnegöl’ün gururları

7-8 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 3. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında dereceye giren İnegöllü sporcular, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi. 

37 ülkeden 221 sporcunun katıldığı müsabakalarda İnegöl İMKB Meslek Lisesi öğrencisi Mert Cinci, genç erkekler 55 kilo kategorisinde ikinci, Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Melih Bayraktar Yıldız Erkekler kategorisinde üçüncü oldu. 

Başarılı sporcuları makamında ağırlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 3. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında dereceye giren sporculara yarım altın ve kol saati hediye etti.

Hocalara teşekkür ederim

Elde edilen başarının Avrupa çapında, uluslararası bir başarı olduğunu ifade eden Aktaş, “Böyle bir başarıya da kayıtsız kalamazdık. Belediyespor marifeti ile sportif faaliyetler icra edildiği gibi, Halk Eğitimi marifet ile amatör kulüplerimizin marifeti ile de futbol harici branşlarda icra ediliyor ve edilmeye çalışılıyor. Açıkçası bu noktada sabır ve gayret edildiği sürece de önemli başarılara da hep birlikte şahit oluyoruz. İşte o iki başarıdan bir tanesi de bugün burada misafir ettiğimiz çocuklarımızdan geldi. Muhakkak bu çocuklarımıza emek veren, hizmet veren hocalarımız var. Ben hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Sadullah Organ Aktaş, derece alan sporcuları kol saati ve yarım altın ile ödüllendirirken, Antrenörlere de kol saati hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X