İnegöl’ün ilacı bir galibiyet!

Başkan Timur Erezsarı ve Teknik Direktör Osman Özdemir, sergilenen oyunu skora yansıtamadıklarından dert yandı.

İnegöl’ün ilacı bir galibiyet!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona iddialı başlamasına rağmen üçüncü hafta maçında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan İnegölspor’da, İstanbul’da alınan bir puan yönetim ve taraftarı memnun etmedi, takımın tam olarak istenilen performansı sergileyemediğini belirten Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, “Takımımıza, oyuncularımıza güveniyoruz. İşin açıkçası galibiyet parolası ile İstanbul’a gittik ama bu mücadelenin sonucunda hak edilen buydu. İnşallah daha iyi mücadele, daha iyi sonuçlar getirecek. Takımımızdaki eksiklikler ufak ufak oturuyor. Önümüzdeki günlere bakacağız” dedi.

ÖNCE KUPA SONRA LİG

Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, futbol enteresan bir oyun olduğunu belirterek şunları söyledi: “Oyunun 90 dakikalık bölümünde hatta 90+5’e kadar maçın kontrolünü elinde tutan, bütün pozisyonlara giren, rakibine oyununu kabul ettiren bir İnegölspor vardı. Fakat talihsiz bir gol yedik. İkinci yarı takım yapacağı her şeyi yaptı. Kaçan bir sürü pozisyonumuz var. Kısacası üzüntülüyüm. Bu tür maçları kazanmamız lazım. Bir tek sıkıntımız oyunumuzu neticeye yansıtamamak. Önümüzde şimdi çarşamba günü Halide Edip Adıvarspor ile oynayacağımız kupa maçı ve hafta sonunda ligde Ankaragücü karşılaşması var. Bir galibiyetle tanışırsak devamı gelir diye düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X