İnegöl’ün kalesi emin ellerde

Bordo beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki file bekçişi Atilla Özmen ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

İnegöl’ün kalesi emin ellerde

SADULLAH ORGAN

2. Lig’de mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor, eski oyuncusu olan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi sona eren kaleci Atilla Özmen’i yeniden renklerine kattı. Bordo beyazlıların tesislerinde dün yapılan imza töreniyle tecrübeli file bekçisi kendisini İnegölspor’a bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 

Kulüp Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı, ‘Uzun süredir devam eden kaleci arayışlarımız, Atilla Özmen transferiyle sona erdi. Atilla’nın PTT 1. Lig hedefimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum’ dedi.

Hiç düşünmeden geldim

İnegölspor’un yeni transfer Atilla Özmen ise, ‘2002-2006 sezonunda başlayarak yaklaşık 4-5 sene altyapıda olmak üzere bordo beyazlı formayı giydim. İnegölspor’dan gittiğimden beri her zaman takımı takip etmişimdir. Geçen seneki yarım kalan şampiyonluğu tamamlamak için buraya hiç düşünmeden geldim. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur’ diye konuştu. 

2002-2006 yılları arasında İnegölspor altyapısında yetişen Atilla, 2009’da Altay’da profesyonel olurken daha sonra sırasıyla Beşiktaş, Konyaspor, Bucaspor, Samsunspor ve Gaziantep BB’de forma giydi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X