İnegöl’ün kaptanı var!

Bordo beyazlılar ilk yarı sonunda lig ve kupada toplam 21 resmi maç oynarken, takımın kaptanlarından Bilal tam 20 karşılaşmada sahadaki yerini aldı.

İnegöl’ün kaptanı var!

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz hafta son bulan ilk devrenin ardından İnegölspor’un rakamsal verilerini ortaya çıkardık.  Bordo beyazlıların oynadığı 21 resmi karşılaşmada kaptan Bilal Özdemir 20 kez sahada yer alarak en çok forma giyen isim oldu. Bilal’i Türker Toptaş, Yasin Görkem Aslan, Bülent Kocabey, Emrah Dağ ve Ergün Çakır ise 18 maçla takip ederken genç isimler Caner Karakuş ve Yavuz Kur ise hiçbir maçta görev alamadan ilk yarıyı tamamladı. Kırmızı kart istatistiklerinde Burak Uça dikkat çekti. İlk yarıda 12 maçta görev alan ve bu maçların 7’sine ilk 11’de başlayan Burak toplamda 757 dakika sahada kalırken 2 kırmızı kart gördü. Öte yandan Emrah Dağ ile Ekrem Sarıçam’ın da 1’er kırmızı kartı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X