İnegöl’ün yeni başkan adayı belli oldu

AK Parti, Alinur Aktaş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı için Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ın adaylığında karar aldı.

İnegöl’ün yeni başkan adayı belli oldu

ABDULLAH TANIŞ

İnegöl Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirilen temayülün ardından dün akşam Ankara’ya davet edilen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram, AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda, İnegöl Belediye Başkanlığı adaylığı için Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban’ın adaylığına onay çıktığı öğrenildi. Bu konudaki açıklamanın ise çarşamba günü gerçekleştirilecek Belediye Meclis toplantısı öncesi yapılması bekleniyor.

SEÇİM ÇARŞAMBA GÜNÜ…

Bu arada Bursa Valiliği de İnegöl Belediye Başkanlığı için belediye meclisinde yapılacak seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Buna göre Alinur Aktaş’ın geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından boş kalan İnegöl Belediye Başkanlığı için seçim yapılacağı bildirildi. Açıklamada İnegöl Belediye Meclisi’nin, 8 Kasım Çarşamba günü yeni Belediye Başkanı’nı seçmek üzere Belediye Meclis toplantı salonunda saat 15.00’te toplanmasının uygun görüldüğü belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X