İnegöl’ün yıldızları!

Bordo beyazlıların her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz okulu bu sene ‘İnegölspor yıldızlarına ulaşmak istiyor’ sloganıyla yaklaşık 400 sporcuyla başladı.

İnegöl’ün yıldızları!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta A takım için şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurma çalışmalarını sürdüren İnegölspor, geleceğe de yatırım yapmayı ihmal etmiyor. Bordo beyazlıların yeni yetenekler keşfetmek için ‘İnegölspor yıldızlarına ulaşmak istiyor’ sloganıyla düzenlediği yaz okulunda 1. dönem çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnegölspor’un 1 ay sürecek ilk dönem yaz spor okulunda eğitimler yaklaşık 400 öğrenciyle, pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştiriliyor.

YENİ KEMALLER

Altyapısından bugüne kadar birçok yıldız isim çıkartan İnegölspor yine aynı başarıları hedefliyor. Bordo beyazlıların Gençlik Geliştirme Sorumlu İrfan Kaptan, ‘Yaz okuluna katılan öğrencilerimiz tam 15 antrenörden eğitim alıyor. İlk dönem 1 ay sürecek. 1 Ağustos’da devam etmek isteyen ve yeni katılan sporcularla 2. döneme başlayacağız. Biz buradan yeni Cengizler, Mutlular, İsmailler, Kemaller, Bilaller gibi yıldız sporcular bulmak istiyoruz. Eğitimlerde öğrencilere efsane olan abilerini de anlatıyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X