İnegöl’ün zirve keyfi 3-1

Çıkışını sürdüren Bursa ekibi, evinde yine kazandı ve liderlik koltuğuna oturdu. Maliye Milli Piyango karşısında üst üste 3. galibiyetini elde eden turuncu mavililer, Ziraat Bankası’nın puan kaybetmesiyle birinci sırayı yükseldi.

İnegöl’ün zirve keyfi 3-1

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan İnegöl Belediyespor, evinde Maliye milli Piyango engelini 3-1’le geçerek üst üste 3. galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Ligin iddialı ekipleri karşısında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Bursa ekibi, İnegöl Spor Salonu’nda oynanan maçta da sonuca gitti ve zirveye yerleşti. Karşılaşmanın ilk setinde zaman zaman basit hatalar yapsa da rakibine 26-24 üstünlük kuran turuncu mavililer, ikinci sette file önünde etkili gözüktü.

ADETA COŞTU

Üçüncü sette rakibinin etkili oyunu karşısında zorlanan İnegöl Belediyespor, seti 25-23 kaybedince durum 2-1’e geldi. Ancak, dördüncü sette de coşan turuncu mavililer, rakibine kolay hücum şansı da tanımadı. File önündeki etkinliğiyle seti 25-12 alan Bursa ekibi, karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılarak üst üste 3, 7. maçında 5. zaferine elde etti. İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası’nın da puan kaybetmesiyle 7. haftayı lider tamamladı.

SALON: İnegöl

HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu (***) Ali Bağde (***)

SETLER: 26-24, 25-14, 23-25, 25-12

SÜRE: 109 dakika (30, 26, 31,22)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Çağlar (***) Gazmend (****) Mehmet (***) Gomez (***) Yordanov (***) Cansın  (***) (Özer-libero *** Kerem **, Görkem **)

MALİYE MİLLİ PİYANGO: Santiago (**) Ersin (**) Gjorgi (**) Petkov (*) Yüksel (**) Serhat (**) (Murat-libero *, Alperay *, Fatih **, Samet *, Furkan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X