İNESMEK’te yaz kursları başlıyor

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) yaz kurslarının startını bayram sonu veriyor.

İNESMEK’te yaz kursları başlıyor

İnegöl halkının yoğun ilgi gösterdiği kursların kayıtları devam ederken, eğitimlerin bayram sonrası başlayacağı açıklandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İNESMEK’in yaz kursu planlamaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kurs günleri ve saatleri kursiyer taleplerine göre yoğunluk olan saatlerde açılacak. Kurslarımız bayram sonu 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayacaktır. Müracaatlar için www.inesmek.org adresinden online olarak yada şahsen Nuri Doğrul Kurs Merkezi’ne yapılabilir” dedi.

4 BRANŞTA KURS AÇILACAK

Aktaş, “Yaz kurslarımız 4 branşta açılacak. Bunlardan biri Bilgisayar Kullanımı Kursu. Bu kursumuzun süresi 160 saat olup, hafta içi sabah, öğlen ve akşam olmak üzere kayıt almaktayız. Kursumuzda alınan sertifika KPSS için de gerekli olan Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü’nü kapsamaktadır. Bir diğer kursumuz ise Ofis Programları Kullanımı Kursu. Bu kursun süresi de 72 saat olup hafta içi sabah, öğlen ve akşam olmak üzere kayıt almaktayız. Yaz kursları kapsamında açılacak üçüncü kursumuz da Bilgisayar Destekli Proje Çizim (Autocad) Kursu. Autocad kursumuzun süresi 160 saat olup, hafta içi sabah, öğlen ve akşam olmak üzere kayıt almaktayız. Açılacak son kursumuz ise F Klavye Kullanımı Kursu. Kursun süresi 160 saat olup hafta içi sabah, öğlen ve akşam olmak üzere kayıt almaktayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X