İNGAZ’da nöbetçi tesisatçı müjdesi

İnegöl’de doğalgaz dağıtımını yapan İNGAZ A.Ş., olası arızalara daha çabuk sürede müdahale edilebilmesi için nöbetçi tesisatçı uygulamasına başlayacak.

İNGAZ’da nöbetçi tesisatçı müjdesi

SADULLAH ORGAN

 

İNGAZ A.Ş. Genel Müdürü Faruk Coşkun, Muharrem ayı nedeniyle düzenledikleri aşure programının ardından yaptığı açıklamada, 2015 yılı sonuna kadar 9 milyon TL’lik yatırımları tamamlayacaklarını, 2016 yılı içerisinde de 9 milyon TL yatırım yapacaklarını bildirdi.

Coşkun, vatandaşların olası bir arıza nedeniyle mağdur olmalarını önlemek için de yeni sir proje geliştirdiklerini belirtti. Genel Müdür Coşkun, ‘Biz iç tesisat firmaları ile bir toplantı yaptık. Önümüzdeki günlerde onlarla çalışmamızın sonucunda, bunun buradan müjdesini vereyim; bir nöbetçi tesisatçı firma uygulamasına gideceğiz. O nöbetçi firma, gece bir problem olduğunda, bir bedel karşılığında vatandaşın tamirini, yapımını yapacak. 1-2 saat içerisinde de doğalgazına kavuşmuş olacak. Kış aylarını bu şekilde atlatalım diye ön hazırlıklarımız var’diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X