İngiliz modeli kaçırdılar

Film çekimi yapma vaadiyle geçen ay İtalya’nın Milano kentine getirilen 20 yaşındaki bir İngiliz model kaçırılarak bir hafta boyunca alıkondu, uyuşturucu verildi ve açık arttırmada satılmakla tehdit edildi.

İngiliz modeli kaçırdılar

İtalyan polisi tarafından dün sabah yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz’da çekim bahanesiyle Milano’ya gelmesi sağlanan İngiliz model buluşma yerine gittiğinde bayıltılarak kaçırıldı. Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bir arabanın bagajına koyulan kadın, 2,5 saatlik bir yolculuğun ardından önce boş bir iş yerine, ardından da tenha bir mekana götürdü.Burada bir hafta boyunca kelepçeli halde tutulan kadının bu şekilde çekilen fotoğrafları gizli içeriğe sahip porno sitelerine yüklendi. 

Kendilerini ‘Black Death’ (kara ölüm) grubu olarak tanıtan çete üyeleri, modellik yapan kadının menajeriyle bağlantı kurarak 300 bin dolar fidye istedi ve aksi halde kadını internette ‘açık artırmaya çıkaracakları’ tehdidinde bulundu. Ancak bir haftanın sonunda çete üyelerinden biri, çocuk sahibi olduğunu öğrenince bunun çetenin kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle kadını serbest bıraktı. Kaçırılma olayıyla ilgili olarak İngiltere’de yaşayan 30 yaşındaki Herba Lukasz Pawel adlı bir Polonyalı gözaltına alındı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X