İngiltere’de siftah peşindeyiz

A Milli Takımımız bugüne kadar gol dahi atamadığı İngiltere karşısında ilkleri gerçekleştirmeye çalışacak. Manchester’da TSİ 19.15’te başlayacak özel maçı Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin yönetecek.

İngiltere’de siftah peşindeyiz

Fransa’da 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Takımımız, hazırlık maçında bugün deplasmanda İngiltere ile karşı karşıya gelecek.

​Manchester kentindeki City of Manchester Stadı’nda TSİ 19.15’te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetecek. Aytekin’in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert yapacak.

BEŞİĞİ SALLAMA ZAMANI!

EURO 2016’ya, elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak gitmeye hak kazanan ay yıldızlı ekip 13 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Son FIFA dünya sıralamasında 13. sırada yer alan Millilerimiz, “futbolun beşiği” olarak nitelendirilen İngiltere önünde çıkışını sürdürmek istiyor. Milliler, geçmişte yaptığı 10 maçta 8 yenilgi alıp, 2 kez berabere kaldığı, 31 gol yiyip hiç gol atamadığı, FIFA dünya sıralamasının 10. basamağında bulunan İngiltere karşısında şanssızlığını kırmayı amaçlıyor.

19.15 atv/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X