İngiltere’den madaya çıkmadı

Son gün yarışlarında Bursalı yüzücü Alpkan Örnek serisinde 5. olarak final vizesi alamazken, bayan ve erkek bayrak takımlarımız da final göremedi.

İngiltere’den madaya çıkmadı

İngiltere’nin başkenti Londra’da 16 Mayıs’ta başlayan Avrupa Yüzme Şampiyonası dün sona ererken, Türkiye organizasyonu madalyasız ancak 10 Türkiye rekoru, final ve yarı final yüzerek kapattı. 15 erkek 7 bayan toplam 22 sporcu ile şampiyonaya katılan Türkiye finalde yarışma başarısı elde eden yüzücüler V.Zeynep Güneş 200 mt. kurbağalamada 5., 100 mt kurbağalamada 6.; Ekaterina Avramova 50 mt sırtüstünde 7., 100 mt sırtüstünde 8., Zülal Zeren ise 200 mt sırtüstünde 7. sırada yer aldı.

KILPAYI KAÇTI

Dün sabah yapılan elemelerde 400 metre karışıkta mücadele eden Bursalı yüzücü Alpkan Örnek 4:24:61’lık derecesiyle serisinde 5. olarak final vizesi alamadı. Ekaterina Avramova, Viktoria Zeynep Güneş, Gizem Bozkurt ve İlknur Nihan Çakıcı’dan oluşan kadınlar 4×100 metre karışık takımımız, 4:06.54’lık derecesiyle 19+ yaş Türkiye rekoru kırdı. 9. olarak yedekler arasına giren milli takım, finalde yarışamadı. Doruk Tekin, Demir Atasoy, Kaan Türker Ayar ve Hüseyin Emre Sakçı’dan oluşan 4×100 metre karışık erkek bayrak takımımız da 3:41:13’lik derecesiyle yarışı 11. sırada bitirdi ve elendi.

Stefano Nurra yoğun mesai yaptı

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Bursa yüzme branşının İtalyan başantrenörü Stefano Nurra, İngiltere’de gerçekleşen Avrupa Yüzme Şampiyonası’nda yoğun mesai yaptı. Milli takımımızın kafilesinde yer alan Stefano Nurra, şampiyona boyunca milli sporcularımızın yarış analizlerini gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X