İngiltere’ye yogacı prenses

Prens Harry ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın yoga tutkusuyla gündemde.

İngiltere’ye yogacı prenses

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin ABD’li gelini olarak son zamanlarda gündemden düşmeyen Meghan Markle, şimdi de verdiği pozlarla konuşuluyor.

,pllwpkzv406drgw4s2jknw-(1).jpg
 

Prens Harry ile nişanlanmadan önce bir kadın dergisine verdiği ilgi çekici pozlar yeniden gündeme gelen kraliyet gelini, aslında tam bir yoga tutkunu olduğunu söyledi.
 

Annesi de yoga eğitmeni olan Meghan Markle, “Yoga benim kanımda var, küçük yaşlardan beri hayatımın bir parçası. Formumu buna borçluyum” dedi.

,pifwe-3glkqkwkse0wjgvg-(1).jpg
 

Markle’ın fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Hayranları oyuncu için “En eğlenceli prenses” ve “Saraya aranan kan bulundu” şeklinde yorumlar yaptı.
 

Prens Harry ile Meghan Markle’dan Kraliyet Ailesi içinde ilklere imza atacaklar. Aylardır İngiliz basınının manşetlerini süsleyen Meghan Markle, kraliyet ailesinin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olacak… İngiliz basını Markle’ın tüm hayatını mercek altına aldı.

,ikrr5m41teifbsza2sfevq-(1).jpg

prince-harry-meghan-markle-vacation.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X