İnşaat Mühendisleri Odası, Kocaeli’yi Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Gez-Gör Kocaeli projesi kapsamında Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası, Kocaeli’nin önde gelen mekanlarını gezdi.

İnşaat Mühendisleri Odası, Kocaeli’yi Gezdi

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Sosyal İşlerden Sorumlu Başkanı Aşkın Özon, “Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle düzenlediğimiz faaliyete 40 kişiyle katıldık. Büyükşehir Belediyesi’ne bu destekleri sebebiyle İnşaat Mühendisleri Odası adına teşekkür ediyorum” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kenti tanıma programları kapsamında gerçekleştirilen Gez-Gör Kocaeli Programı, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin, Seka Park Otel’de kahvaltısı ile başladı. Pazar kahvaltılarını yapan grup daha sonra Seka Film Platosu’nu ziyaret ederek dizi çekiminde kullanılan alanı inceleme fırsatı buldu. Grup, Seka Film Platosu’nda yapılan İstiklal Caddesi ve Osmanlı sokağında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gez-Gör Kocaeli ile Kocaeli turunu sürdüren üyeler, Kocaeli Bilim Merkezi’ni de ziyaret etti. Kocaeli Bilim Merkezi’ndeki sergileri beğeniyle inceleyen 40 kişilik grup, Gebze’de Osman Hamdi Bey Müzesi’ni ziyaret ederek, Gez-Gör Kocaeli turunu tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X