İnşaat Sektöründe İş Adamlarının Rotası Narlıdere

Körfez Tüp Geçit projesinin İzmir’in Narlıdere ilçesindeki inşaat sektörün önemini arttırdığını belirten iş adamı Münir Tanyer, ilçenin yeni yatırımlarla birlikte daha da değer kazanacağını belirtti.

İnşaat Sektöründe İş Adamlarının Rotası Narlıdere

Merakla beklenen Körfez Tüp Geçit projesinin tamamlanmasına az bir süre kalırken, projenin geçtiği arazilerde değerlendi. Projesinin çıkış noktasının İnciraltı olmasının Narlıdere ilçesini hareketlendirdiğini ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin hizmete açılmasıyla ilginin dahada çok artacağını söyledi. Sektörün gelişimini sürdürebilmesi için bölgede planlı bir kentsel dönüşümün desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Tanyer, bazı önlemlerin alınması gerektiğini de vurguladı. Narlıdere’nin kendileri için önem taşıdığını kaydeden Münir Tanyer, Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman evleriyle yatırımlarını sürdürdüklerini kaydetti. Projenin lansmanına kısa bir süre sonra başladıklarının bilgini veren Tanyer, “Şimdiden satışlarımız yüzde 50 seviyesinde. Projemiz yine ormana sınır bir arazide doğayla iç içe ve deniz manzarasına sahip. Hem sosyal donatılar hem mimari değer hem de altyapı anlamında önemli bir proje. Ulaşımı da çok rahat. Otoban kavşağına dört dakika. Alışveriş merkezlerine yedi dakika. Dokuz Eylül Üniversitesi’ne beş dakika mesafede” dedi. TOPLAM 116 KONUT YAPILACAK Münir Tanyer, hayata geçirecekleri konutlarının deniz manzaralı olduğuna da vurgu yaparak, “BulutOrman evlerinde Tanyer inşaatın önceki projelerinden ev sahibi olanlar, kazandıklarını BulutOrman evlerinde değerlendirmeye devam ediyor. Çeşme, Sığacık, Kuşadası’nda yazlığa gitmek yerine buradan ev alıyorlar; böylece şehrin merkezinde doğayla iç içe yaşayacaklar. Ege Bölgesi’nin her ilinden ayrıca; İstanbul ve Ankara’dan da müşteri grubumuz var” dedi. 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan projelerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluştuğunu ifade eden Tanyer, toplam 116 konutun teslim edileceğini söyledi. Münir Tanyer, şöyle devam etti: “Burası sadece insanların işten eve gidip gelecekleri bir yer olmayacak. Komşuluk ve dostluk ilişkilerinin de sağlanacağı huzurlu bir ortam oluşturmak istedik. Proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti var. Bu projede her yaştan insan kendinden bir şeyler bulacak; keyifli doğa yürüyüşleri yapabilecek. Evlerinden çıkıp hemen ormana ulaşabilecek.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X