İnşaatlar temelden denetlenmeli

Gemlik Belediye Meclisi temmuz ayı oturumu gerçekleştirildi. Manastır’da bina konumu ve toprak yapısı anlamında bir sıkıntı olduğunu ifade eden MHP’li Kenan Çakır, giderek büyüyen bu sorun konusunda da çalışma yapılmasını istedi.

İnşaatlar temelden denetlenmeli

CEMAL KIRGIZ

MHP’li Osman Doğan da, inşaatlarda zemin açılma aşamasında gerekli denetimlerin yapılmadığını öne sürerek, en başından müdahale edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

Mecliste ayrıca otopark bedellerinin ödenmesi kararlaştırılırken, Arkeolojik Sit Alanları Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarına yapılan 28 itiraz da komisyon raporu doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi. 

Meclis otorumunda, belediyenin iştiraki olan GEMTAŞ A.Ş.’nin sermayesi olan 30 bin liranın Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün bütçesindeki ilgili koddan ödenmesi yönündeki komisyon raporuna ise MHP ve CHP’liler ret oyu verdiler. Madde, buna rağmen AK Partililerin oylarıyla kabul gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X