İnşaatlara uyarı

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin inşaatlara yönelik denetimlerinde emniyet tedbirlerini almayan, mahalle, cadde, sokak ve trafiği kapatıp, olumsuz etkileyen inşaat firması yetkililerine uyarı yapıldı.

İnşaatlara uyarı

CEMAL KIRGIZ

Yönetmeliğin 21. maddesine göre tespit tutanağı düzenlediklerini belirten Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Bütün, buna rağmen gerekli düzenlemeyi yapmayan ve güvenlik tedbiri almayan inşaat yetkililerine yaptırım uygulanacağını açıkladı.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ

İhtarların Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderildiğini bildiren Erol Bütün, uygulamanın hem trafik yönünden, hem de can ve mal güvenliği açısından önemine değinerek, olası kazaların önlenmesi için üzerlerine düşen görevi yaptıklarını kaydetti. Bazı inşaatların bu olumsuzlukların yanı sıra, madde bağımlılarının da uğrak yeri haline geldiğinin tespit edildiğini anlatan Erol Bütün, Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışıldığını belirterek, bu konularda da cezai işlem ve yaptırımların yolda olduğunu anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X