‘İnsan içindeki ışığa inanmalı’

Geniş Aile dizisindeki ‘Ulvi’ karakteriyle tanınan sempatik oyuncu Bülent Çolak, konuk olduğu bir söyleşide kariyeri ve hayatına dair ayrıntıları paylaştı.

‘İnsan içindeki ışığa inanmalı’

TİYATRODA NEFES ALIYORUM

Oyuncu Veysel Diker’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşide samimi açıklamalarda bulunan Bülent Çolak, ‘Oyunculuğa 1993 yılında başladım. İnsan içindeki ışığa inanmalı. Ben öyle yaptım ve sahne tozunu yuttuktan sonra bu işi bırakamadım’ dedi. ‘Geniş Aile’ dizisindeki ‘Ulvi’ karakteriyle tanınan sempatik oyuncu, nefes aldığı yerin tiyatro sahnesi olduğunu vurgulayarak, ‘Orada seyirciyle bağ kurmak tarif edilmez’ ifadesini kullandı.

BEN KOMEDİYİ HİÇ SEVMİYORUM

Korku ve komedi filmlerinin bütçelerinin az olduğunu, o yüzden de Türkiye’de bu tarz filmlerin çokça çekildiğini vurgulayan Çolak, ‘Herkesin hayatına dokunan, toplumun bütün katmanlarına seslenen bir gişe filmi maalesef yok. Örneğin ‘Eşkıya’ ve ‘Beynelmilel’ böyle filmlerdi’ dedi. Veysel Diker de, ‘Birinin eksikliği, birinin şişmanlığı gülme konusu oluyor. Ben bu yüzden komediyi sevmiyorum’ diyerek şaşırttı.

Bülent Çolak, rol aldığı ‘Geniş Aile: Yapıştır’ filminin devamının gelebileceği de söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X