‘İnsanların hikayelerini dikiyorum’

Yeşim Tekstil’de düzenlenen ‘Kelebeğin Dünyası’ etkinliğine katılan modacı Gamze Saraçoğlu, tasarımlarını yaparken insanların hayat hikayelerinden yola çıktığını söyledi.

‘İnsanların hikayelerini dikiyorum’

RIDVAN DEMİR

Dün Yeşim Tekstil’de gerçekleşen buluşmada kadınların hakkında merak ettiği soruları yanıtlayan Saraçoğlu, kariyerinden bahsetti. Tasarımlarını oluştururken insanların hayat hikayelerinden esinlendiğini belirten modacı, ‘Beni insan hikayeleri kadar başka hiçbir şey etkilemiyor. Hikayesi olan, hayata bakış açısı olan insanlar benim için daha değerli’ dedi. 

TÜRKİYE’DE MODA İKONU YOK

Etkinlik sonrası sorularımızı yanıtlayan Gamze Saraçoğlu, yeni bir polemiğin de fitilini ateşledi. Önce Türkiye’de ‘moda ikonu’ unvanını hakedecek birisi olmadığını düşünen Saraçoğlu, ‘Bu konuda konuşacak doğru insan ben değilim. Aslında bu soruya cevap vermesem daha iyi’ dedi. Saraçoğlu’na konuşması bitiminde Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur tarafından plaket takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X