‘İnsanlığa karşı sorumluyuz’

İznik Belediyesi ve TÜGVA İznik Temsilciliği’nin düzenlediği ‘Gençler Başarabilir’ konulu toplantıda, referandum ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

‘İnsanlığa karşı sorumluyuz’

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Aydın konuşmasında “Bu referandum bir siyasi parti tercihi değil. Ülkeyi kimin yönetip kimin yönetmemesi meselesi de değil. Referandum, Anayasamız’da öngörülen 18 maddenin değişikliğinin kabul edilip edilmemesidir. Açın 18 maddeyi okuyun. Her şeyden önemlisi sizin kendi görüşünüzdür. Demokrasinin gereği de budur” dedi.

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala da, “Bizim hedefimiz bir an önce dünyanın en gelişmiş 10 ekonomisi arasına ülkemizi sokmaktır. Demokrasisiyle, siyasetiyle, istikrarıyla. Bu da yeni Anayasa’nın getirdiği maddeler ile olacaktır. Tarih bu millet dikkate alınmadan yazılamaz. Gelecek bu millet dikkate alınmadan kurulamaz. Biz tarihten gelen sorumluluğumuz ile tüm insanlığa karşı sorumluyuz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X