İnsanlık ölmemiş Albayım!

Aracı ile seyir halinde giden emekli albay yol ortasında bulunan el çantasını görünce durdu. Çantanın içerisinde küçük bir servet gören emekli albay altınları ve paraları sahibine teslim etti.

İnsanlık ölmemiş Albayım!

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi Küçüksanayii yakınlarında meydana gelen olayda, İzmir istikametinden Bursa şehir merkezine doğru aracı ile giden emekli albay Gündüz Duyan, yol ortasında bir el çantası olduğunu fark etti.

Bunun üzerine aracını durdurarak el çantasını alan emekli albay çantanın içerisinden 4 tam, 6 yarım, 35 çeyrek altın,  ziynet eşyaları ve 1500 lira ve bir bankaya ait hesap cüzdanları olduğunu gördü.

Bunun üzerine hesap cüzdanlarının ait olduğu bankaya giden Gündüz Duyan, buradan çantanın sahibi olan ev hanımı Rükiye Özdeğer’in adresine ulaştı. Daha sonra telefon ile aradığı çantanın sahibine altınları ve ziynet eşyalarını gece geç saatlerdede olsa teslim etti.

Gündüz Duyan, çantayı görünce refleks olarak durduğunu söyleyerek, “İçine baktığımda küçük bir servet vardı. Orta gelirli bir insanın birikimi olduğunu düşündüm hemen adresine ulaştım ve teslim ettik. “dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X