Instagram hesap onaylatma nasıl yapılır, mavi tik nasıl alınır?

Instagram içerisinde onaylanmış hesap anlamına gelen “mavi tik” kullanıcıların takip ettikleri hesaba olan güvenin artmasına yardımcı oluyor. Sosyal medya yöneticileri sahte hesapların artmasının ardından aldıkları karar ile “doğrulanmış hesap” çözümünü k

Instagram hesap onaylatma nasıl yapılır, mavi tik nasıl alınır?

Takipçi sayısı fazla ve tanınmış bir kişi olmasına rağmen onaylanmış hesap özelliği bulunmayan Instagram kullanıcıları “mavi tik” alabilmenin yollarını araştırmayı sürdürüyor.

Doğrudan bir başvuru şeklinin olmadığı sosyal medyada yönergeler doğrultusunda yöneticiler tarafından öneriler veriliyor.

 

Şimdilik sadece tanınmış kişilerin ve taklit edilme ihtimali yüksek olan markaların hesaplarını onaylamayı uygun gören Instagram’ı etkilemenin yöntemleri yönergelerdeki ipuçlarıyla veriliyor.

Bu ipuçlarından ilki olarak Facebook veya Twitter’da onaylanmış hesabı bulunan kullanıcıların Instagram hesabının linkini profillerinde paylaşmaları gösteriliyor. İşte, hesap onaylatmaya dair ipuçları ve maddeler…

1- Twitter’da ve Facebook’ta Instagram hesabınızın linkini paylaşın.. 

2- Sayfanızdaki etkileşimi arttırmaya çalışın (Beğeni, yorum ve takipçi)

 

3- Hesabınızı taklit eden kişi ya da kişileri şikayet edin

 

“help.instagram.com” adresinde yer alan “Instagram’daki Bir Taklit Hesabı Şikayet Edin” başlığı altında bulunan formu doldurun ve hesabınızın çalınmaya çalışıldığını ifade edin.

Etkileşimi fazla, takipçisi yüksek olan hesabınızın taklitleri arttıkça ve şikayetlerle bu sayfalar kaldırıldıkça Instagram’ın sizin hesabınıza yönelik taklit edilme riski yüksek profiller içerisine alma ihtimali de yükselecek. Kullanıcıların daha doğru bilgiye ve gerçek hesap sahibine erişmesi için sosyal medyanın yöneticilerinin harekete geçmesinin ihtimali bu sayede artmış olacak…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X