Instagram yine mi çöktü?

Instagram’ın tekrar çöküp çökmediği pek çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Instagram’da akış yenileyemeyen bazı kullanıcılar erişim sorunu ile karşılaşıyorlar. Son olarak Facebook hizmetlerine erişim sorunu yaşandığını doğrulayarak sorunu çözmek için çalıştıklarını duyurdu.

Instagram yine mi çöktü?

4 Ekim’de yaşanan Facebook, WhatsApp ve Instagram’a erişim probleminin ardından bazı kullanıcılar tekrar popüler sosyal medya uygulaması Instagram ile ilgili sorun yaşıyor. Bu nedenle “Instagram çöktü mü?” sorusunun cevabı gündemdeki araştırılan konular arasında yer aldı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’ı kullanan bazı kullanıcılar akış yenileme sorunuyla karşı karşıya kaldı. Akışlarında yenileme yapmayı deneyen kullanıcılar “Akış yenilenemedi” uyarısıyla karşılaştı. Konuyla ilgili Facebook ve Instagram tarafından Twitter üzerinden açıklama geldi.

FACEBOOK’TAN AÇIKLAMA

Yaşanan problemin ardından Facebook, resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak “Bazı kişilerin uygulamalarımıza ve ürünlerimize erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA

Instagram ise yaptığı açıklamada “Bazılarınızın şu anda Instagram’ı kullanırken bazı sorunlar yaşıyor olabileceğini biliyoruz. Çok üzgünüz ve düzeltmek için mümkün olduğunca çabuk çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Facebook, Whatsapp ve Instagram’a 4 Ekim’de dünya genelinde yaklaşık 6 saat boyunca erişim sorunu yaşanmış, şirket sorunun hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığını bildirmişti

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X