Instagram’ı kasıp kavuran örgü moda

Makyaj modasının hızına yetişmek mümkün değil. Daha geçtiğimiz haftalarda moda olan dalgalı kaşları sindiremeden yeni bir akım çıktı bile. Örgü kaş adı verilen yeni moda kaşlara saç muamelesi yapmasıyla dikkat çekiyor.
Yaratıcılığın sınırlarını zorladı v

Instagram’ı kasıp kavuran örgü moda

17 yaşındaki makyaj sanatçısı Eros Gomez, dalgalı kaş modasına karşı duyduğu tepkiden yola çıkarak kendi akımını yarattı. Tabiri caizse, “Alın size moda!” diyerek tavrını ortaya koyan genç sanatçı, Instagram’da ortalığı kasıp kavuracak yeni bir akımın ilk kıvılcımını çaktı.

 

Örgü kaş modası Instagram’ı çılgına çevirdi

 

Genç makyaj sanatçısının gönderisinde belirttiği gibi şaka amaçlı olan bu makyaj sosyal medyanın en hızlı yayılan akımları arasına girdi. Eros Gomez’in örgü kaş gönderisi 170 binden fazla beğeni ve 7 binden fazla yorum aldı. Örgü kaşları denemekten çekinmeyen kullancılar binlerce beğeni yağdırmaya devam ediyorlar.

 

Makyaj sanatçısı azmiyle göz dolduruyor

 

Eros Gomez, kaşlarını örgü haline getirmek için yaklaşık 1 saat harcadığını ve çiğnenmiş sakızdan saç jölesine kadar birçok şeyle deneme yaptığını belirtmiş. Ancak kaşları örgü haline gelemeyecek kadar kısa olduğu için bütün denemeleri hüsranla sonuçlanmış. Gomez, çareyi teknolojiye sığınmakta bulmuş.

 

Örgü kaş stilini uygulayabilirsiniz ama…

 

Çiğnenmiş sakızdan saç jölesine kadar bütün alternatifleri deneyen Gomez en sonunda bilgisayarının başına oturmuş ve kaşlarını Photoshop programı kullanarak örgü haline getirmiş. Bolca yaratıcılık ve biraz teknolojiyle yaratılan bu yeni akım, Instagram’da yoğun ilgi görmesine rağmen maalesef günlük hayatta uygulanamıyor. Ama deneyenler yok değil.

 

Bir şaka ne kadar ciddiye alınabilirse, o kadar ciddiye alan blogger

 

Yeni akımın sadece Photoshop’la sınırlı kalmasını istemeyen ve Photoshop kullanmasını bilmeyen bir blogger saatlerce uğraştıktan sonra örgü kaşı gerçek hayata taşımayı başarmış. Bilgisayar konusundaki yetenekleri kısıtlı olan blogger, çektiği video ile takipçilerine örgü kaşa giden yolları adım adım göstermiş. Yani, deneyecek kadar cesaretiniz varsa, denememek için bir mazeretiniz kalmadı.

 

İş bilgisayara kalınca herkes yeteneğini konuşturdu

 

Photoshop deyip geçmemek lazım. En az gerçek makyaj kadar zahmetli olan bu uğraş sonucu ortaya harika görüntüler çıktı. Kimi kullanıcılar gökkuşağı renklerini denerken, kimileri de sade ancak göze çarpan modeller yarattı. Bir şaka olarak başlayan bu akım, makyaja gönül veren herkesin katılabildiği gelmiş geçmiş en eğlenceli akımlar arasında yerini aldı. Yoksa siz hala denemediniz mi?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X