İntam`a talip yok

Yıllardır atıl vaziyette duran ve büyük bir umutla kentsel dönüşümü bekleyen İntam blokları için Büyükşehir Belediyesi`nin açtığı ihaleye katılımcı olmadı.

İntam`a talip yok
SEYİT GÜNDOĞAN
 
Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı yöntemine göre yapılacak olan ihaleye dosya gönderen tek firma olan İska Gayrimenkul firması teşekkür mektubu verince ihale 15 gün süreyle pazarlığa bırakıldı. 15 gün içinde katılımcı çıktığı takdirde ihale gerçekleşecek aksi takdirde ihale iptal edilecek ve Büyükşehir Belediyesi yeni ihale hazırlığı içine girecek.
 
70.1 milyon bedel öngörülen proje; toplam 91 konut, 62 ofis, 10 mağaza, otopark ve tesisat odaları dahil olmak üzere 3 bodrum kattan oluşuyor. Bütün tek blok olarak tasarlanan yapının ilk 2 katı mağaza, 9 kattan 12 kata doğru kademeli olarak konut ve büro olacak şekilde inşa edilmesi planlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı yöntemine göre yapılacak olan ihaleden yüzde 3.2 oranında pay alması öngörülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X