İpeker sezonun en iyisi

İpeker 2016 yaz koleksiyonunu, dünyanın en prestijli moda fuarı olarak kabul edilen Premier Vision Paris ve Munich Fabric Start (Almanya) başta olmak üzere, dünyadaki diğer lokal fuarlarla beraber moda dünyasının beğenisine sundu.

İpeker sezonun en iyisi

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ”Moda duayenleri tarafından geniş ürün yelpazesi ve inovatif ürünleri ile beğeni toplayan İpeker koleksiyonu; ekolojik ürünlerdeki kreasyonları ile de en çevreci tekstil firmalarından biri olarak ülkemizi dünya arenasında temsil etti. 

Bu yıl 3. kez üst üste; 2016 yaz koleksiyonu ile dünyanın en prestijli uluslararası trend magazinlerinden Callezioni Trends tarafından, fuarlar sonrası modaya yön veren en önemli 4 firmadan biri olarak İpeker’e yer verildi. 

‘Best of Season’ (Sezonun en iyisi) kategorisinde İpeker 3 sezon üst üste en başarılı koleksiyona sahip olan firma olarak ülkemizin dünyadaki gurur kaynağı oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X